Întrebare-ghicitoare: Ce tranzacţie nu s-a realizat astăzi? „Sisif“ Cristescu: „Lăsaţi-mă, sunt mort de supărare. Seara ne despărţim prieteni, a doua zi o luăm de la început!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă o zi, aceeaşi poveste. De fiecare dată, câte un mic (sau mai mare) impediment se interpune în calea tranzacţiei. Nicolae Cristescu n-a ajuns nici astăzi să fie, cu acte în regulă, noul patron al Rapidului.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Rapid, Ioan Taban, susţinea ieri că actele de vânzare vor fi semnate până astăzi. 

Doar că astăzi n-am avut parte însă nici de finalul serialului de prost gust „Se vinde Rapid“, ci doar de un nou episod. 

N-au mai fost vorba despre inadvertenţe la nivelul sumelor apărute în contracte, ci de altceva. 

„Lăsaţi-mă, sunt mort de supărare. M-am întâlnit cu avocaţii noştri şi mi-au spus că mai sunt necesare o serie de documente care să arate că Adunarea Generală a Acţionarilor clubului este de acord cu sumele pe care se va face tranzacţia. George Copos mi-a spus că AGA a aprobat aceste sume, dar nu ne-a trimis documentele“, a povestit Nicolae Cristescu, la Digi Sport. 

În zilele următoare sunt aşteptate noi episoade. Există informaţii din culise care susţin varianta unui episod-bombă, cu mare priză la public, în acest week-end, când urmează să aibă loc un Comitet Executiv al FRF. 

Care ar putea chiar să salveze Rapidul şi să păstreze gruparea din Grant în prima ligă (giuleştenii sunt retrogradaţi în acest moment, pe motiv de licenţă). În acest caz, n-ar fi exclus ca George Copos să rămână acţionar majoritar. 

„Nu ştiu ce să zic. Mi-am pus multe întrebări la care nu am răspuns. Nu ştiu dacă George Copos aşteaptă deciza CEx şi nu mai vinde. Astăzi negociem şi plecăm prieteni, a doua zi o luăm de la început. M-am săturat, am albit, am îmbătrânit cu 10 ani. De câteva ori am fost pe punctual de a renunţa. Cu asociatul meu ne-am încurajat reciproc“, a mai spus Cristescu. 

Citeşte şi

Rapid, batjocorită de cuplul Copos – Cristescu: în loc să semneze actele, cei doi au făcut un circ în toată regula. Culisele unui joc murdar 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite