Înfrângere umilitoare! CSM Bucureşti a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, fiind învinsă clar de Gyor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti a fost învinsă de Gyor, în prima semifinală din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal femini, care se desfăşoară la Budapesta.

Bucureştencele au intrat extrem de greu în joc şi au spart gheaţa abia în minutul 11, când Neagu a marcat primul gol pentru CSM. Scorul era atunci 3-0 în favoarea unguroaicelor, care au fost încurajate frenetic de publicul din Budapesta. Treptat, fetele noastre au echilibrat jocul, dar unguroaicele şi-au menţinut mereu distanţa de două goluri. La 11-10, Niombla a scăpat pe contraatac, dar a trimis în bară şi astfel s-a ratat şansa egalării. La pauză s-a intrat cu 12-10 pentru Gyor şi cu 5 bare în contul CSM-ului.

Repriza secundă a început cu goana CSM-ului după egalare. E egalare care a venit relativ repede, tigroaicele făcând 16-16 şi având atacul. Din păcate, CSM nu a fructificat şansa ivită, ba mai mult a urmat o cădere inexplicabilă, cu aproape zece minute fără gol, timp în care Neagu a irosit şi o aruncare de la 7 metri. Unguroaicele s-au desprins la patru goluri şi nu au mai cedat iniţiativa pănă la final, câştigând clar şi făcând chiar scor: 26-20 

Au marcat pentru CSM:

Neagu 6, Mehmedovici 3, Kurtovici 4, Manea 4, Gullden 1, Curea 1, Jorgensen 1

CSM Bucureşti va juca mâine finala mică împotriva echipeil Rostov pe Don, de la ora 16.15. Rusoiacele au pierdut cu 19-25 în faţa lui Vardar Skopje, care va întâlni Gyor în finala mare.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite