Şi pariorii au visul lor suprem, acela de a nu lăsa să treacă o astfel de competiţie fără să rămână în urmă ceva profit şi pentru ei. Superbet e la datorie cu o ofertă ultra-variată, cote mari şi speciale la care nici nu v-aţi fi gândit.

Începem de la ora ora 17:00, la Kazan, cu şocul acestei faze, Franţa - Argentina, anticipat de foarte puţini să se producă în optimi, când putea fi foarte uşor şi o semifinală. Era aşa doar dacă sud-americanii şi-ar fi câştigat şi ei grupa, dar cum croaţii n-au fost de acord, atunci trebuie să se descurce cu „cocoşii” periculos de devreme. Logic, cu excepţia super-inspiraţior, e greu de prezis acest joc la pariuri, dar pe www.superbet.ro şi în agenţii vă puteţi scoate altfel. Că există măcar o repriză în care ambele echipe marchează e un tip de pariu premiat cu o cotă de 2.61, pronostic pe care îl găsiţi sub forma GG1r sau GG2r. De asemenea, că Argentina se califică mai departe în urma reprizelor de prelungire sau a penalty-urilor, CMMD 2, are o cotă de 2.20. În acest link, găsiţi în ziua meciurilor şi oferta completă a pariurilor speciale.

Apoi, de la ora 21:00, la Sochi, pe malul Mării Negre, se joacă o altă “Ruletă Rusească”, dar pe ritmuri latino: Uruguay - Portugalia. Cavani, Suarez şi compania speră să-l blocheze pe Cristiano Ronaldo din drumul de a mai aduce un trofeu major Portugaliei, după cel de la Euro 2016. Nu va fi însă uşor. GG, ambele marchează, pariu destul de probabil la acest joc, are o cotă de 2.15. De asemenea, o cotă excelentă găsiţi pe www.superbet.ro şi în agenţii pentru Portugalia că deschide scorul, PG2, 2.25.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro.