Încep turneele de la Lugano şi Bogota. Ce românce participă pe tabloul principal al acestora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul de zgură din circuitul WTA continuă cu turneele de la Lugano şi Bogota. La ambele turnee avem reprezentare românească.

E vorba de jucătoare care nu fac parte din echipa de Fed Cup, pentru că toate componentele formaţiei noastre au o săptămână de pauză sau de antrenamente pentru începerea pregătirilor pentru meciul din Franţa, din semifinale.

La Lugano, în Elveţia, o avem pe Sorana Cîrstea. Aceasta va juca în primul tur contra nemţoaicei Mona Barthel. Dacă va trece de acest meci, ea va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Carla Suarez Navarro, a doua favorită, şi Polona Herzog. Pe tabloul de dublu al turneului de 250.000 de dolari avem o pereche 100% românească: Sorana Cîrstea/ Andreea Mitu. Cele două bune prietene au fost desemnate cap de serie numărul 3 şi vor juca în primul tur contra cuplului Kung/ Tauson.

Ana Bogdan şi Irina Bara joacă la turneul WTA de la Bogota

În Columbia, la Bogota, este Ana Bogdan direct acceptată pe tabloul principal, şi pe Irina Bara, care a urcat din calificări. În ceea ce o priveşte pe Ana Bogdan, aceasta va juca în primul tur, luni seară, contra Zarinei Diyas. În turul secund, românca ar urma să o întâlnească pe învingătoarea meciului dintre Sara Sorribes Torno şi Christina McHalle. În acest sezon, Ana Bogdan nu a reuşit să câştige nici o partidă de simplu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite