Articol publicitar

Încep sferturile Mondialului din Rusia. Aţi pregătit investiţiile pentru pariuri?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost mult şi bun, dar până la urmă ne apropiem de final la turneul din 2018. Mai sunt opt echipe mari şi late în competiţie, dar după meciurile de azi şi mâine vor mai rămâne jumătate. E, astfel, ultima şansă să mai prindeţi un câştig decent cu miză mică, din mai multe jocuri, în semifinale şi finale fiind nevoiţi să riscaţi sume mai mari sau cote bombă pentru a putea spera la ceva consistent.

Astfel, Superbet vă propune pentru azi şi mâine un bilet combinat, cu cinci pronosticuri de la toate cele patru partide. Primul se referă la numărul de penalty-uri. Dacă se acordă minimum două în Uruguay – Franţa, Brazilia – Belgia, Suedia – Anglia şi Rusia – Croaţia, puteţi prinde o cotă de 1.85. Găsiţi această variantă la linkul https://www.superbet.ro/pariuri-speciale, şi trebuie să ştiţi că este vorba doar despre cele 90 de minute regulamentare, nu intră la socoteală prelungirile sau loviturile de departajare. 

La fel vorbim şi despre o altă variantă, sub 40.5 cornere în cele patru sferturi, la o cotă de 1.90. Pare puţin riscant având în vedere că joacă Anglia, o specialistă a acestui procedeu, dar şi britanicii s-au mai europenizat în ultima vreme şi nu mai joacă “lungă şi pe-a doua”, ca în Albion. Totuşi, dacă simţiţi altfel, puteţi să luaţi peste aceste 40.5 cornere, mai ales că e cam aceeaşi cotă. Total cartonaşe galbene în cele patru sferturi de azi şi de mâine e de asemenea un pariu interesant, la o cotă de 1.90 pentru sub 17. 

În secţiunea pariuri speciale de pe www.superbet.ro mai puteţi găsi şi o cotă de 1.90 pentru sub 3.5 goluri în prima repriză a tuturor celor patru sferturi de finală, şi 2.30 pentru minimum 10 goluri, de asemenea adunate în partidele de azi şi de mâine.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România  şi non stop pe www.superbet.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite