Încătuşat de bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul Everton – Manchester City (1-0) a fost întrerupt cinci minute de un fan care s-a încătuşat singur de bara uneia dintre porţi. Portarul român Costel Pantilimon a trăit momente comice pe banca lui Manchester City la meciul din deplasare cu Everton.

În minutul 40 al primei reprize, la scorul de 0-0, întâlnirea a fost întreruptă de un gest extrem al unuia dintre suporterii echipei din Liverpool. Astfel, un bărbat în toată firea, în vârstă de 46 de ani, a reuşit să pătrundă pe gazon şi s-a îndreptat către buturile „cetăţenilor". Nu pentru a-i face vreun rău portarului oaspeţilor, Joe Hart, ci pentru a se încătuşa singur de una dintre bare.

Stewarzii au folosit un cleşte special

După câteva secunde de nedumerire, forţele de ordine l-au înconjurat pe intrus, dar au avut surpriza că constate că nu pot desface cătuşele, neavând o cheie potrivită. Noroc de un cleşte special cu care stewarzii au izbutit să taie metalul şi să-l elibereze pe „prizonier" după cinci minute în care meciul nu s-a putut disputa. Din păcate pentru el, fanul lui Everton s-a reîntâlnit cu cătuşele la secţia de poliţie, acolo unde şi-a petrecut noaptea pentru a fi interogat.

Două au fost motivele ineditului protest. Pe de-o parte, se pare că turbulentul suporter era nemulţumit de transferul atacantului francez Louis Saha la Tottenham. De asemenea, tricoul negru purtat în momentul intrării în teren a trădat şi un alt motiv de supărare: politica de recrutare a unei cunoscute companii aeriene low-cost. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite