Încă o veste cruntă pentru sportul autohton: după Florian Gheorghe, un fost antrenor de rugby a murit şi el în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Ion FOTO pbutuc.wordpress.com
Viorel Ion FOTO pbutuc.wordpress.com

Antrenorul de rugby Viorel Ion, 54 de ani, a murit marţi la Spitalul de Urgenţă din Focşani, după o grea suferinţă provocată de o boală grea.

După decesul lui Florian Gheorghe, preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, sportul românesc a fost zguduit marţi de o altă veste tragică. Fostul mare antrenor de rugby  Viorel Ion, în vârstă de 54 de ani, a murit la Spitalul de Urgenţă din Focşani din cauza unei boli grave. 

Viorel Ion a fost un antrenor de rugby renumit, câştigând aurul cu naţionala de tineret la Campionatul European şi titlul de campion naţional la juniori I cu LPS Focşani. De asemenea, fostul tehnician a fost vicecampion naţional cu formaţiile Under 18 şi 19 ale LPS Focşani, cucerind cinci medalii de bronz la Campionatele Naţionale de rugby juniori ale României, informează sportnews.ro.

Despre dispariţia lui Viorel Ion, preşedintele COSR şi fost preşedinte al FR Rugby, Alin Petrache, a scris pe pagina personală de Facebook: 

"Am pierdut un om valoros. Când spun asta şi mă gândesc cu regret la Viorel Ion, nu am doar rugby-ul în gând ţi tot ceea ce a fîcut el pentru acest sport. Mă gândesc şi la familia sa, pentru care aceasta absenţă se va insinua în cotidian, fără ca zilele să o aline în vreun fel. Mă gândesc şi la copiii pe care i-a îndrumat, şi la cei pe care nu a mai apucat să-i îndrume. Mă gândesc şi la prietenii săi din lumea sportului şi din afara ei, împreună cu care a construit, a sărbătorit, a sperat. Mă gândesc şi la Federaţia Română de Rugby pentru care acest om a fost o sursă inepuizabilă de entuziasm şi determinare. Odihneşte-te în pace, prieten drag! Ştim că nu ai plecat de tot de lânga noi!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite