Încă unul dintre secunzii lui Iordănescu a plecat: „Daum m-a supus unui interviu de angajare. Alta era înţelegerea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Viorel Moldovan, care a început să pregătească divizionara secundă din Franţa, AJ Auxerre, imediat după Euro 2016, un alt secund al lui Iordănescu dispare din schemă.

Daniel Isăilă, în vârstă de 44 de ani, a declarat, vineri, pentru DolceSport, că va părăsi prima reprezentativă, după discuţia avută cu noul selecţioner Christoph Daum.

"A fost o discutie foarte interesantă, este un antrenor titrat, nu degeaba a avut rezultatele pe care le-a avut peste tot pe unde a fost. Eu am fost impresionat de acest lucru, de mentalitatea dânsului, de felul cum gândeşte. Îi înţeleg temerile, a vrut să ne cunoască, însă prefer ca în momentul ăsta să renunţ. Au fost nişte lucruri care, pe undeva, nu mi-au convenit. Am fost supus unui interviu de angajare şi a rămas că îmi dă un răspuns pănă miercuri. Eu în premieră anunţ că renunţ la echipa naţională în acest moment", a declarat Daniel Isăilă.

Antrenorul a mai spus că a avut multe oferte pe care le-a refuzat începând din 2014 şi acum nu are nimic concret. "Am discutat cu domnul preşedinte, cu Burleanu, şi am căzut de acord ca să continuăm, că urma să iau contact cu antrenorul principal să mă cunoască, să ia cât mai multe informaţii despre jucători. Dar a fost cu totul şi cu totul altceva. Dânsul mi-a transmis că miercuri îmi va da un răspuns, iar eu poate că il ajut cu decizia mea", a adăugat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite