Încă un nume greu poate rata Mondialul. Luis Suarez s-a accidentat şi va fi operat de urgenţă. Cât va lipsi de pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luis Suarez este om de bază în naţionala Uruguayului FOTO Reuters
Luis Suarez este om de bază în naţionala Uruguayului FOTO Reuters

Luis Suarez a suferit o contuzie la un genunchi şi are nevoie de o operaţie de menisc, care îl va scoate din circuit între 4 şi 6 săptămâni. Din acest motiv, atacantul uruguaian ar putea rata participarea la Cupa Mondială.

Luis Suarez a suferit o accidentare la genunchi la un antrenament al lui Liverpool şi are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală pentru repararea meniscului. După efectuarea intervenţiei chirurgicale, atacantul va trebuie să stea departe de teren cel puţin trei săptămâni. Conform doctorilor, o astfel de operaţie impune o pauză curpinsă între patru şi şase săptămâni. Cum până la startul Campionatului Mondial mai sunt doar trei săptămâni, sunt şanse mari ca Suarez să rateze turneul final, informează The Telepraph.

Totuşi, fotbalistul îşi doreşte foarte mult să joace în Brazilia, pentru naţionala Urugayului, motiv pentru care va cere permisiunea medicilor pentru a forţa recuperarea. "Celeştii" vor juca primul meci pe 14 iunie, contra naţionalei Costa Rica, dată până la care este greu de crezut că Suarez va fi recuperat, dar oficialii sud-americani speră ca el să fie apt pentru al doua partidă din faza grupelor, cu Anglia, pe 19 iunie.

Turneul final al Cupei Mondiale va avea loc în perioada 12 iunie - 13 iulie, în 12 oraşe din Brazilia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite