Încă un jucător dezertează de la ASA. Dacian Varga şi-a reziliat contractul cu deţinătoarea Supercupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Dacian Varga, în vârstă de 31 de ani, şi-a reziliat de comun acord contractul cu ASA Târgu-Mureş, după ce a jucat doar o partidă în tricoul ardelenilor.

"Clubul ASA Târgu-Mureş şi jucătorul Dacian Varga au decis, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi, începând cu data de astăzi. ASA Târgu-Mureş îi urează mult succes lui Dacian Varga la viitoarea formaţie", se menţionează pe site-ul oficial al grupării ASA.

În schimb, conducerea grupării ardelene a anunţat că în zilele următoare vor fi aduşi "trei-patru jucători care se vor alătura lotului pregătit de Vasile Miriuţă". Fotbalistul Dacian Varga semnase, la 17 iunie, un contract cu formaţia ASA Târgu-Mureş din postura de jucător liber. El n-a jucat deloc în returul sezonului trecut, după ce a părăsit-o pe CS Universitatea Craiova. În ultima perioadă, mai mulţi jucători şi antrenorul Dan Petrescu au părăsit ASA Târgu-Mureş din cauza problemelor apărute la clubul ardelean, ale cărui conturi au fost blocate în urma unei anchete a DNA.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite