Încă o jucătoare s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Singapore. Bătaie mare pe ultimele trei locuri disponibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este principala favorită la câştigarea Turneului Campioanelor, care va începe pe 25 octombrie, la Singapore.

Cele opt locuri destinate celor mai bune jucătoare din sezonul în curs se ocupă treptat, în acest moment ştiindu-se numele a cinci jucătoare care au obţinut biletele pentru Singapore.Jucătoarele calificate pînă acum sunt: Simona Halep, Maria Şarapova, Garbine Muguruza, Petra Kvitova şi Angelique Kerber. Ultima a obţinut calificarea la Turneul Campioanelor, după ce s-a calificat în finala turneului de la Hong Kong.

În semifinale, Kerber a învins-o pe scor Samanta Stosur, din Australia, scor 6-2, 6-2, după doar o oră şi 12 minute.

Poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, este şi ea la un pas de calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce s-a calificat în finala turneului de la Tianjin, dotat cu premii în valoare de 426.750 dolari. 

În semifinale, Radwanska a trecut în două seturi, 6-3, 6-1, de cehoaica Karolina Pliskova, favorita nr.3, şi s-a apropiat astfel la o singură victorie de a-şi asigura prezenţa la Turneul Campioanelor. Va avea şansa să o obţină în finala contra muntenegrencei Danka Kovinic, care s-a impus în cealaltă semifinală cu 6-4, 6-7 (2), 6-2 în faţa sârboaicei Bojana Jovanovski. 

Pentru ultimele două locuri se bat: Lucie Safarova, Flavia Pennetta, Timea Bacsinszky, Venus Williams, Carla Suarez Navarro, Karolina Pliskova şi Belinda Bencici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite