Încă o fostă glorie vine alături de Marius Lăcătuş la CSA Steaua: „Important e să începi bine pentru a spera“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş a fost numit, săptămâna trecută, antrenor-coordonator (director-tehnic) al secţiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucureşti, iar echipa de seniori va folosi emblema FC Steaua, gruparea lui Gigi Becali, pe care a câştigat-o în instanţă.

Fostul jucător stelist George Ogăraru a afirmat, marţi, că este dispus să ajute secţia de fotbal a CSA Steaua Bucureşti şi să împărtăşească din experienţa de la Ajax Amsterdam.

"Nu ştiu multe detalii, am văzut că în frunte e Marius Lăcătuş şi dacă e nevoie voi ajuta aşa cum am ajutat toţi românii în general, să le împărtăşesc din experienţa olandeză. Dacă vor dori un club după modelul occidental, pot să le ofer toată susţinerea. Cred că e mult de muncă să ajungă la o academie ca la Ajax, dar important e să începi bine pentru a spera. E trist că fanii nu mai vin la stadion în general, nu e vorba numai de Steaua, probabil că acum se culeg roadele a ceea ce s-a semănat în ultimul timp, scandal şi conflict", a spus Ogăraru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite