Înainte de a muri, tatăl lui Gică Popescu a spus cine crede că i-a „înfundat“ fiul. El era foarte afectat de situaţia băiatului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costică Popescu, tatăl lui Gică Popescu
Costică Popescu, tatăl lui Gică Popescu

Gică Popescu trece prin momente cumplite, după ce a aflat că tatăl său, Costică Popescu, a murit marţi dimineaţă.

Părintele fostului internaţional avea 77 de ani şi în ultimul timp era extrem de afectat de situaţia fiului său. "Îmi pare rău că, la cîte a făcut băiatul meu pentru ţara asta pe plan sportiv, a ajuns să meargă la închisoare din ordin politic, asta e durerea mea cea mai mare!", spunea Costică Popescu în urmă cu aproape două luni. El a intrat chiar în detalii.

„Principalul vinovat pentru acest lucru este noul preşedinte al FRF. Răzvan Burleanu este cel care mi-a băgat băiatul în puşcărie! Acest om a fost consilier la Cotroceni, iar el mereu l-a înţepat pe Gică cu acest dosar atunci cînd apărea pe la televizor în campania lui electorală. Spunea că Gică are dosar, are una, are alta şi aşa mai departe…… Înainte cu trei luni de startul campaniei pentru alegerile de la FRF am primit un telefon de la o persoană care mi-a spus că, dacă nu îmi opresc băiatul să candideze, atunci el o să ajungă după gratii! Mi s-a spus că Burleanu o să tragă toate sforile în acest sens. deoarece are mare influenţă la Cotroceni. Evident că am discutat cu băiatul meu şi i-am spus tot ce aflasem de la acel om. Chiar mă speriasem! Însă, Gică mi-a zis să stau liniştit că totul este sub control, iar Burleanu, la alegeri, nu va încasa nici măcar trei voturi. Din păcate Gică l-a subestimat pe Burleanu şi uitaţi-vă şi voi unde a ajuns acum băiatul meu. Mi se rupe inima de Gică şi vă spun sincer că el este nevinovat", declarase Costică Popescu într-un interviu pentru fanatik.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite