În ţară sau dincolo de graniţe, românii nu au uitat de alegeri. Exemple de sportivi care au fost la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa pentru preşedinţia României nu i-a lăsat indiferenţi nici pe sportivii români, care au ales să-şi exercite dreptul la vot, fie că s-au aflat pe teritoriul ţării noastre, fie că sunt dincolo de graniţe.

Printre sportivii care şi-au anunţat mersul la vot se numără şi echipa naţională de fotbal a României, lotul lui Cosmin Contra luând o pauză din cantonamentul de la Mogoşoaia pentru  a fi prezenţi la urnele de votare, potrivit frf.ro. 

Exemplele nu se opresc aici, întrucât şi echipa naţională de tenis de masă feminin şi-a exprimat votul, la ambasada României de la Tokyo, acolo unde s-a prezentat, încă de dimineaţă. Conform anunţului făcut chiar de federaţie, atât jucătoarele, cât şi staff-ul „tricolorelor”.

De asemenea, fostul rugbist George Baltă a oferit un exemplu tuturor celor care ezită să-şi rezerve câteva momente din duminica lor unei astfel de activităţi. Paralizat de 13 ani, după ce şi-a rupt coloana în timpul unui meci, acesta s-a deplasat până la urnele de votare, încă de la primele ore ale zilei.

Nu în ultimul rând, tenismenul Horia Tecău, aflat la Londra, nu a omis să acorde câteva clipe pentru a-şi exprima votul în alegerea preşedintelui României.
Reamintim că secţiile de votare de pe teritoriul ţării noastre sunt deschise până la ora 21.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite