În România, urmează protestul fotbaliştilor: ce se va întâmpla, vineri, înainte de primul meci al etapei în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După profesori, medici, activişti, pacifişti şi oameni din toate categoriile sociale, acum cuţitul le-a ajuns la os şi celor care dau cu piciorul în minge.

Neplătiţi şi păcăliţi de cluburi care s-au specializat în insolvenţă şi alte tertipuri de acest gen, fotbaliştii din Liga I contraatacă.

Ca o primă măsură, partida CSMS Iaşi – Concordia Chiajna, programată pentru vineri, ora 20.30 (Digi Sport, Dolce Sport, Look TV) va începe cu o întârziere de câteva minute. Preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, a confirmat la Digi Sport ceea ce pun la cale jucătorii.

„Meciul va începe cu o întârziere de câteva minute pentru că jucătorilor le-a ajuns cuţitul la os. Sunt alături de ei în demersul lor de a protesta din cauza banilor. Situaţia e una grea. Am promisiuni că în cel mai scurt timp lucrurile vor reveni la normal. Am făcut un apel la jucători să intre în cantonament. Seara, când am ajuns de la Ovidiu, jucătorii au refuzat să intre în cantonament. Ieri, s-au prezentat la antrenament şi au intrat în cantonament. Dar trebuie să se ştie că nu sunt de acord cu modul în care sunt trataţi jucătorii“, a afirmat fostul portar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite