În Giuleşti s-a „filmat“ primul episod din „Misiunea Imposibilă - Salvarea de la retrogradare“: Rapid, farmec şi chin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gecov
Gecov

Daniel Niculae a socotit că, pentru a rămâne în Liga I, Rapid ar trebui să câştige cinci din cele opt partide rămase de disputat în retur. Luni, a venit prima victorie, însă în stilul caracteristic al giuleştenilor.

Cu o victorie, o remiză şi patru înfrângeri în ultimele şase etape, Rapid a renunţat la Cristi Pustai, în speranţa că plecarea acestuia şi înlocuirea sa cu Cristiano Bergodi va resuscita un „pacient“ aflat în comă.

Deocamdată, e devreme să spunem că „pacientul“ s-a trezit la viaţă, însă, partida cu Concordia Chiajna a arătat că el poate fi recuperat. În ultimul meci al etapei cu numărul 27, Rapid a întâlnit, acasă, o contracandidată la retrogradare, într-o confruntare de totul sau nimic.

Chiar dacă jocul a fost controlat, aproape în totalitate, de gazde, victoria a fost una la limită, scor 1-0. În minutul 30, Josl l-a găsit în careu pe Daniel Niculae, acesta i-a pus balonul pe tavă lui Gecov, care a finalizat din prima. De aici până la final, ocaziile cele mai mari le-au aparţinut giuleştenilor, însă nu s-a mai înscris. Asta şi pentru că Edu Oriol i-a exasperat pe spectatorii din tribune şi l-a scos din sărite pe Pancu prin ratările sale din poziţii ideale.

Bergodi a debutat cu o victorie la Rapid, care ocupă poziţia a 15-a cu 25 de puncte, fiind la patru puncte de locul 12, ultimul care asigură rămânerea în primul eşalon. Concordia Chiajna e pe 11 cu 30 de puncte, la două puncte de retrogradare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite