În cădere liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urziceniul nu a dat semne că resimte despărţirea de Mihai Stoica în prima parte a partidei de la Târgu- Mureş. Frunză şi Brandan au zburdat pe margini, dar au şi apărut periculos la finalizare.

Argentinianul a nimerit de două ori cadrul porţii lui Dănălache, care s-a opus însă golului de fiecare dată. Laurenţiu Marinescu, cel mai bun om al ialomiţenilor în meciul retur cu Zenit, l-a încercat şi el pe goalkeeperul gazdelor cu un şut cu efect la colţul lung, tot fără succes.

După pauză, FCM TârguMureş a dat dovadă de mai mult chef de joc. Elevii lui Adrian Falub au călcat acceleraţia către poarta formaţiei antrenate de Ronny Levy şi au reuşit să dea lovitura prin Dan Matei, transferat de curând chiar de la Urziceni.

Fostul ialomiţean s-a înălţat în careul lui Arlauskis la un corner executat de Florin Dan, iar balonul lovit de el cu capul a poposit în plasa vicecampioanei.

Apoi, Maftei a cedat nervos, l-a lovit cu pumnul în figură pe Casquero şi a fost eliminat, îngreunând astfel misiunea colegilor săi de a reveni pe tabelă. Ardelenii ar fi putut câştiga chiar cu 2-0, dar Arlauskis a intervenit miraculos la un şut al lui Didi în finalul întâlnirii.

Urziceniul a întrerupt ieri o serie destul de lungă de meciuri fără înfrângere. Ialomiţenii nu au nicio victorie în acest sezon, dar mai grav decât atât pare să fie faptul că ultimele cinci partide oficiale nu au marcat nici măcar un gol.

FCM Târgu-Mureş 1

FCM Târgu Mureş: R. Dănalache - D. Matei, Cordoş, Fl. Moldovan, Topici - Vagner, Casquero (Fl. Stângă 76), Fl. Dan, D. Roman - Stere (Didi 64), Vancea. Antrenor: Adrian Falub

Unirea Urziceni 0

Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, Maftei, P. Marin (Bordeanu 46) - S. Frunză, L. Marinescu, Pădureţu (Neaga 55), Brandan - Onofraş (Rusescu 75), Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy

Gol: D. Matei 52

Stadion "Transil": 3.500

Arbitru: Sebastian Colţescu

Eliminat: Maftei 56

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite