Îl recunoaşteţi? Eroul Italiei de la Euro are o poveste de viaţă tulburătoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Balotelli (dreapta) la vârsta de trei ani
Mario Balotelli (dreapta) la vârsta de trei ani

"Squadra azzura" a ajuns în finala Euro 2012 pentru prima oară după 12 ani, iar acest lucru i-l datorează unui jucător total ieşit din tipare. "Adevărul" vă prezintă povestea incredibilă, ca un scenariu de film, a celui care a eliminat de unul singur Germania în semifinale.

"Nebunul" Balotelli a comis-o din nou. De această dată nu cu vreo trăznaie caracteristică, demnă de cascadorii râsului, ci cu o evoluţie fabuloasă în urma căreia Squadra Azzurra a scos din competiţie temuta Germanie. "A fost cea mai frumoasă seară din viaţa mea, Duminică sper să fie mai bine", au fost primele cuvinte ale lui Super-Mario după ce i-a îngenuncheat de unul singur pe nemţi.


Vrea să dea patru goluri în finală
Gândurile lui Balotelli s-au îndreptat apoi către părinţii săi adoptivi, cei care l-au ajutat să devină fotbalist. "Pentru mine, momentul cel mai frumos a fost atunci când mi-am îmbrăţişat mama în tribune. Ei îi dedic golurile, am vrut s-o fac fericită. La finală vine şi tata, aşa că vreau să dau patru goluri la Kiev!", a spus atacantul lui Manchester City, băgându-le frica-n oase spaniolilor.


Părinţii naturali l-au abandonat la doi ani
De origine africană, primul jucător de culoare din istoria naţionalei Italiei are o poveste de viaţă care ar putea deveni oricând subiect de film. Astfel, Balotelli s-a născut la Palermo, din părinţi ghanezi, numele său iniţial fiind Mario Barwuah. Sărăcia i-a împins însă pe Thomas şi Rose Barwuah să apeleze la serviciile sociale şi să-şi dea fiul de numai doi ani în plasament. Aşa au apărut Francesco şi Silvia Balotelli, italienii care l-au luat în adopţie pe micuţul Mario şi cei pe care actualul fotbalist îi consideră adevăraţii părinţi. "Am încercat mereu să ne luăm fiul înapoi, dar n-am fost lăsaţi de oficialităţi, care prelungeau perioada de plasament. Soţii Balotelli aveau influenţă, iar noi nu ne permiteam un avocat. Cu fiecare an care trecea, Mario se îndepărta de noi", a declarat recent Thomas Barwuah, tatăl natural al lui Balotelli.

Îşi acuză părinţii că l-au abandonat în spital

Fotbalistul îi acuză însă pe părinţii săi ghanezi că au reapărut în viaţa sa doar în atunci când a început să devină faimos, cu scopul de a profita financiar. "Mario e convins că l-am abandonat în spital, dar nu e adevărat. De asemenea, crede că îl băteam când era mic. Cum poate să spună că vrem să fim lângă el doar pentru bani? Sunt lucruri care i-au fost băgate în cap de cei doi Balotelli", se apără ghanezul Thomas, muncitor într-o oţelărie din Brescia.


Putea să moară la un an
Mario Balotelli a avut noroc că a supravieţuit unor complicaţii la intestine apărute în primele luni după naştere. "Timp de un an ne-am temut că va muri. Doctorii nu-i dădeau prea multe şanse. Din acest motiv, gândindu-ne că l-am putea pierde în orice moment, am decis să-l botezăm chiar în spital", şi-a amintit Thomas Barwuah, tatăl natural al lui Balotelli.


Pectoralii lui Mario, subiect de invidie
Întrebat dacă a fost criticat de coehipieri pentru gestul de după golul al doilea, când şi-a dat jos tricoul şi a fost sancţionat cu cartonaş galben, Balotelli a răspuns cu o glumă. "Nu cred că erau supăraţi. Poate puţin invidioşi după ce mi-au văzut fizicul", a declarat atacantul italian.


Fratele Enoch îi calcă pe urme
În relaţii reci cu părinţii naturali, Mario se înţelege însă perfect cu fratele Enoch şi cu cele două surori, Abigail şi Angel. De fapt, Enoch Barwuah (19 ani) cochetează şi el cu fotbalul, susţinând la începutul acestui an probe de joc la două echipe din Anglia, Stoke City şi Sunderland. Enoch încearcă să calce pe urmele lui Mario şi în ceea ce priveşte aspectul fizic, mai precis al părului, făcându-şi o creastă similară cu cea a lui Balotelli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite