Articol publicitar

Află cum poţi primi un Full Bet de 30 RON fără rulaj prin Cădar Marius

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu se întâmplă în fiecare zi să primeşti un Full Bet din partea caselor de pariuri online din România, însă atunci când ai ocazia să prinzi o astfel de ofertă, nu trebuie să ratezi nici o secundă, deoarece aceste oferte inedite sunt extrem de rare.

Cădar Marius, autorul cărţii „PARIURI FĂRĂ SECRETE” şi totodată fondator al comunităţii pariorilor din România – PariuriX.com, a obţinut pentru pariorii români o ofertă exclusivă la Betano, care constă într-un Full Bet de 30 RON ce poate fi revendicat accesând acest link.

Ce obţii în plus faţă de promoţia standard?

Pentru a obţine Full Bet-ul exclusiv de 30 RON trebuie să depui suma minimă, adică 25 RON, fie prin card de credit sau debit, transfer bancar sau prin intermediul portofelului electronic Skrill. Apoi, trebuie să plasezi un pariu pe o cotă de minimum 1.50, iar dacă acesta va fi câştigător, vei putea păstra atât miza bonus (30 RON) cât şi profitul aferent biletului.

Cea mai bună parte este că nu mai trebuie să faci nici un alt rulaj, iar banii sunt ai tăi şi poţi face ce vrei cu ei (inclusiv să-i retragi, dacă asta îţi doreşti). Pe lângă rulajul simbolic, această ofertă nu limitează în nici un fel gama de evenimente sau sporturi pe care putem paria pentru a o putea revendica, astfel putem paria pe partidele din Liga 1, dar şi pe celelalte sporturi şi competiţii.

De ce merită să alegi Betano?

image

Intrarea agenţiei Betano pe piaţa românească de pariuri online a reprezentat surpriza plăcută anului 2016, care s-a produs tocmai atunci când pariorii se arătau nemulţumiţi de lipsa opţiunilor de calitate. Betano a venit cu ceva nou: O aplicaţie pentru mobil şi tabletă care permite plasarea pariurilor prin comandă vocală a fost probabil cea mai spectaculoasă inovaţie adusă în domeniu.

Şi mai mult decât atât, pariorilor nu le-a venit să creadă că este posibil ca o casă de pariuri să ofere şi cote fără să-şi oprească nici un comision (prin promoţia Marjă 0%). De asemenea, un alt aspect remarcat de către pasionaţi a fost viteza cu care se poate naviga pe platforma de pariuri, fie de pe computer sau de pe un dispozitiv mobil.

Dacă apelezi la promoţia propusă de Cădar Marius, vei putea beneficia şi de pachetul de bun venit aplicabil la prima depunere, în valoare de maximum 200 RON, dar vei putea primi şi prima carte dedicată pariurilor sportive tipărită în România – „PARIURI FĂRĂ SECRETE” în mod gratuit.

Fondatorul comunităţii pariorilor din România se poate lăuda cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu. Prin intermediul acestei publicaţii, Cădar Marius încearcă se le ofere începătorilor un traseu de urmat pentru a învăţa în mod corect tehnicile şi principiile de bază ale pariurilor sportive. Cartea nu promite o formulă magică de îmbogăţire peste noapte, ci vine în sprijinul celor care vor să câştige mai mult, mai inteligent şi mai sigur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite