2015, anul în care Simona Halep ar putea scrie istoria. Românca e aproape de câştigarea unui turneu de Mare Şlem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, a treia cea mai bună jucătoare de tenis din lume FOTO Roslan Rahman/AFP
Simona Halep, a treia cea mai bună jucătoare de tenis din lume FOTO Roslan Rahman/AFP

Simona Halep (3 WTA) a avut un 2014 bogat în realizări, consemnând o ascensiune impresionantă în tenisul mondial. A câştigat turnee care au adus-o, la un moment dat, în postura de a doua cea mai bună jucătoare din lumă, însă atenţia şi aşteptările se îndreaptă spre cucerirea unui turneu de Mare Şlem.

Începutul anului aduce în programul Simonei Halep două turnee, Shenzen (4-10 ianuarie) şi Sydney (11-17 ianuarie), care o pregătesc pentru prima competiţie de Mare Şlem. Jurnaliştii australieni de la theroar.com preconizează ca românca să „spargă gheaţa“ şi să-şi treacă în palmares un turneu important, o şansă importantă în acest sens având-o la Australian Open.

Simona Halep a plecat în China în ultimele zile din 2014, pentru a pregăti cea dintâi competiţie din noul an, unde este cap de serie 1. Debutul lui 2015 aduce un element nou în cariera profesională a constănţencei, care este pregătită acum de antrenorul Victor Ioniţă, după despărţirea de belgianul Wim Fissette.


Ce-şi doreşte Simona Halep? „Un titlu de Grand Slam, Turneul Campioanelor şi locul 1, măcar pentru o zi”. Cum a fost 2014, cu plusuri şi minusuri

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a preluat o jucătoare de 18 ani situată în afara Top 100 WTA

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite