20 de milioane de euro aşteaptă Steaua: ele sunt echipele care stau între campioana României şi potul cel mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificată în play-off-ul Ligii Campionilor, formaţia bucureşteană mai are un hop de trecut până la masa bogaţilor. Misiunea roş-albaştrilor e însă una infernală.

Steaua a trecut de Sparta Praga, în turul III preliminar al Ligii Campionilor, ruta non-campioanelor, iar de acum are asigurată accederea în grupele Ligii Europa. Asta în cazul în care trupa pregătită de Reghecampf va pierde în următoarea fază.

Dacă va triumfa însă, Steaua va ajunge în grupele Ligii Campionilor, acolo unde e aşteptată de o primă de minimum 20 de milioane de euro. Pentru a da această lovitură însă, campioana României trebuie să treacă, într-o dublă manşă (16/17 august - turul şi 23/24 august - returul), de o formaţie redutabilă care se va alege dintre:

*Manchester City
*Villarreal
*FC Porto
*Şahtior
*Ajax
*Gladbach

„Sper să nu întâlnim Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor. E foarte important, ne-am calificat, din nou, în grupele Ligii Europa cel puţin. Sper să mergem în grupele Ligii Campionilor, acesta e obiectivul nostru. Suntem bine, în grafic. Îmi doresc să jucăm cu o echipă pe care o putem elimina“, a afirmat antrenorul Laurenţiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

Steaua îşi va afla adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor, vineri, după tragerea la sorţi de la ora 13:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite