Articol publicitar

2 meciuri, 2 analize şi 5 sugestii de ponturi pentru meciurile de joi din Liga 1

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
sss

Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România au analizat partidele de joi din runda a 5-a a sezonului 2017-2018 de Liga 1. Vom avea parte de un meci interesant între două echipe mai slab cotate: Gaz Metan Mediaş şi ACS Sepsi, dar şi un derby între două dintre contracandidatele la cucerirea titlului în acest sezon, şi anume: CFR Cluj, respectiv Dinamo.

Duelul dintre foştii internaţionali care au evoluat pe aceeaşi poziţie, cea de fundaş dreapta, vor fi însă în centrul atenţiei. Cei doi au revenit în ţară după ce au petrecut mai multe sezoane în străinătate şi speră să câştige un titlu de campionat pentru a-şi putea relansa cariera!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE LIGA 1, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Gaz Metan Mediaş vs. ACS Sepsi

image

Gaz Metan nu traversează o perioadă deloc bună. În acest debut de sezon, elevii lui Cristi Pustai au încasat 9 goluri şi au bifat o singură reuşită în primele 4 partide oficiale. Medieşenii au în prezent un lot complet schimbat faţă de cel din turul stagiunii precedente de Liga 1, atunci când au impresionat în sezonul normal, ratând play-off-ul pe ultima sută de metri în faţa celor de la Dinamo. Gaz Metan, alături de Concordia Chiajna, par a fi echipele care vor avea cele mai mari probleme cu rămânerea în Liga 1 în acest sezon.

În meciul precedent, disputat în compania celor de la Dinamo, Gaz Metan nu a reuşit decât un gol de onoare în minutul 90+4 prin atacantul Cristian Popovici. Elevii lui Contra conduceau cu 3-0 din minutul 75 şi putem spune că în nici un moment nu s-a pus problema care va fi echipa învingătoare.

sss

Sepsi va face deplasarea la Mediaş după ce a reuşit să o învingă pe campioana în exerciţiu a Ligii 1. Ţucudean a avut două goluri anulate pe motiv de ofsaid, deşi unul dintre acestea a părut ca fiind valabil. Ambele formaţii şi-au creat multe ocazii de a marca. În minutul 78, Kevin Boli a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Cu toate acestea, Florinel Coman a scăpat singur cu portarul în minutul 88, dar a călcat pe mingea şi a alunecat, fără să mai apuce să finalizeze. Lovitura de graţie a fost dată însă de veteranul Hadnagy în minutul 92, care a marcat în urma unui contraatac iniţiat de Patrick Petre.

Sepsi şi-a câştigat ambele meciuri disputate pe teren propriu în Liga 1, însă a pierdut şi ambele deplasări. Gaz Metan are un singur punct, obţinut după acel 0-0 din deplasarea de la Iaşi. Un pronostic care are o cotă decentă în acest meci pare să fie X la pauză, care poate fi jucat la o cotă de 1.90 la Betfair. Totodată, ţinând cont de forma proastă a găzarilor, pariul Echipa gazdă va câştiga cel puţin o repriză – NU, merită încercat la Unibet la o cotă de 1.89.

CFR Cluj vs. Dinamo

image

Primul meci important din această ediţie de campionat se joacă la Cluj, acolo unde CFR urmează să primească vizita celor de la Dinamo. După ce a remizat în prima etapă în faţa revelaţiei acestui început de sezon, FC Botoşani, CFR-ul a început să meargă ceas, câştigând următoarele 3 partide la handicap, fără să primească nici un gol.

Formaţia antrenată de Dan Petrescu a disputat un singur meci pe teren propriu în acest sezon, în etapa secundă, atunci când s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa campioanei, FC Viitorul. În ultima etapă, CFR a câştigat deplasarea de la Iaşi fără nici un fel de emoţii. Ardelenii conduceau cu 0-2 în minutul 33, scor care avea să fie afişat pe tabelă şi la finalul celor 90 de minute. Culio şi compania au câştigat fără să forţeze, iar CFR a arătat ca o echipă mare, care câştigă din inerţie, fără să facă prea mari eforturi. 

ss

Chiar dacă oficialii echipei nu au fost lăsaţi să intre în lojă la ultimul meci din Ştefan cel Mare, dinamoviştii s-au impus fără probleme în faţa uneia dintre cele mai slabe echipe din Liga 1, Gaz Metan Mediaş. În prima repriză, Paul Anton a deschis scorul din penalti, iar în partea secundă a jocului Hanca a realizat o dublă în numai 15 minute de la introducerea sa pe teren. Oaspeţii au marcat un gol de onoare în minutul 90+4, însă un aspect interesant a fost faptul că nu mai puţin de 6 dintre elevii lui Cosmin Contra au văzut cartonaşul galben în această partidă.

Dinamo a câştigat ambele deplasări disputate în Liga 1 în acest sezon, 0-3 cu Juventus, în etapa inaugurală şi 0-1 cu Viitorul, în ultima deplasare. 7 goluri au marcat roş-albii în primele 4 etape şi au încasat numai două. După acelaşi număr de etape, CFR Cluj are un golaveraj puţin mai bun, 8-1.

În play-off-ul Ligii 1 din sezonul 2016-2017, Dinamo a câştigat de două ori în faţa ardelenilor: 2-0 pe teren propriu şi 0-3 în deplasare. Ţinând cont că au părăsit competiţiile europene, ne putem aştepta ca elevii lui Contra să fie cât se poate de concentraţi pe partidele din Liga 1.  Cei care cred că istoria recentă se va repeta pot paria pe victoria lui Dinamo la Betano la o cotă de 4.00. Victoria gazelor este văzută ca fiind cel mai probabil rezultat, având o cotă de 2.05 la Sportingbet. Un pariu popular pentru această partidă va fi (GG) Ambele marchează, care are o cotă de 2.05 la Netbet.

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ O OFERTĂ BOGATĂ PE MECIURILE DIN LIGA 1. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite