17 ani de domnie a lui Rinat Ahmetov la Şahtior! Mircea Lucescu: Nu-l pot compara cu nimeni din fotbal, e un fenomen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

11 octombrie 1996 este ziua în care miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov a decis să preia clubul din Doneţk. Mircea Lucescu a adus un "omagiu" preşedintelui de la Şahtior.

Siteul oficial al lui Şahtior a anunţat cu mândrie împlinirea a 17 ani de când clubul "minerilor" este condus de Rinat Ahmetov. Motiv pentru Mircea Lucescu şi căpitanul Dario Srna să-şi ridice în slăvi preşedintele.

Antrenorul român a spus: "Când am semnat cu Şahtior, am ştiut că e un preşedinte decent, dar după ce l-am cunoscut mi-a depăşit toate aşteptările. În aceşti ani am văzut cum Rinat Ahmetov duce acest club la un nivel extrem de ridicat, devenind un gigant al fotbalului mondial. Are o filosofie de nezdruncinat. Nu pot să-l compar cu nimeni din fotbal, este unic, este un fenomen. Ştie perfect ce să facă, ce mutări urmează să facă. E pasionat de fotbal şi de echipa sa, nu l-am auzit o dată spunând ceva rău de echipă sau de suporteri. Dimpotrivă, tot timpul aduce fanii în discuţie, îi consideră ca parte a familiei Şahtiorului". 

Căpitanul croat Dario Srna a plusat: "E cel mai priceput om, în fotbal şi în afaceri. Trăieşte şi respiră pentru această echipă". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite