17 ani de domnie a lui Rinat Ahmetov la Şahtior! Mircea Lucescu: Nu-l pot compara cu nimeni din fotbal, e un fenomen

17 ani de domnie a lui Rinat Ahmetov la Şahtior! Mircea Lucescu: Nu-l pot compara cu nimeni din fotbal, e un fenomen

Rinat Ahmetov şi Mircea Lucescu

11 octombrie 1996 este ziua în care miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov a decis să preia clubul din Doneţk. Mircea Lucescu a adus un "omagiu" preşedintelui de la Şahtior.

Ştiri pe aceeaşi temă

Siteul oficial al lui Şahtior a anunţat cu mândrie împlinirea a 17 ani de când clubul "minerilor" este condus de Rinat Ahmetov. Motiv pentru Mircea Lucescu şi căpitanul Dario Srna să-şi ridice în slăvi preşedintele.

Antrenorul român a spus: "Când am semnat cu Şahtior, am ştiut că e un preşedinte decent, dar după ce l-am cunoscut mi-a depăşit toate aşteptările. În aceşti ani am văzut cum Rinat Ahmetov duce acest club la un nivel extrem de ridicat, devenind un gigant al fotbalului mondial. Are o filosofie de nezdruncinat. Nu pot să-l compar cu nimeni din fotbal, este unic, este un fenomen. Ştie perfect ce să facă, ce mutări urmează să facă. E pasionat de fotbal şi de echipa sa, nu l-am auzit o dată spunând ceva rău de echipă sau de suporteri. Dimpotrivă, tot timpul aduce fanii în discuţie, îi consideră ca parte a familiei Şahtiorului". 

Căpitanul croat Dario Srna a plusat: "E cel mai priceput om, în fotbal şi în afaceri. Trăieşte şi respiră pentru această echipă". 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: