16 victorii la rând pentru Lucescu jr! Antrenorul român aşteaptă verdictul care îi poate fi fatal în lupta pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu e imbatabil în Grecia, dar poate pierde titlul din cauza suporterilor. Mâine vor fi analizate incidentele de la derbyul cu Olympiakos.

Răzvan Lucescu a obţinut a 16-a victorie consecutivă cu PAOK Salonic. A fost un succes cu 3-1 pe terenul lui Panionios în manşa tur din semifinalele  Cupei Greciei, victorie care i-a asigurat în mare măsură lui PAOK prezenţa în ultimul act. Aici, alb-negrii ar putea juca cu AEK Atena, mare rivală a echipei din Salonic şi în campionat.

Cu cele 16 victorii la rând, 10 în campionat şi 6 în cupă, Răzvan Lucescu este aşadar cu în pas în finala cupei şi ocupă primul loc în clasamentul Greciei, cu 52 de puncte, cu unul mai mult decât AEK Atena, şi cu un meci mai puţin disputat. Este vorba despre derbyul cu Olympiakos Pireu, care nu s-a mai jucat săptămâna trecută, după ce o rolă de hârtie aruncat din tribune l-a lovit în faţă pe antrenorul oaspeţilor, Oscar Garcia.

Incidentele vor fi analizate vineri şi PAOK Salonic riscă mult, cea mai gravă pedeapsă ajungând până la depunctare. Oficialii alb-negri cer ca la şedinţa de azi de la federaţie să fie chemat şi Oscar Garcia, suspectat că a avut o prestaţie de… Oscar. PAOK consideră că tehnicianul nu a fost deloc lovit atât de grav încât să nu mai poată lua parte la meci şi, mai mult de atât, nici măcar nu fusese trecut pe foaia de joc ca antrenor principal.

“Au fost două echipe, una care a vrut să joace, adică noi, şi una care a fugit de luptă”, a afirmat Răzvan Lucescu, care se teme că şansele la titlu îi vor fi periclitate din cauza unui gest nesăbuit şi a unei prestaţii actoriceşti. Pentru antrenorul de 49 de ani, câştigarea unui titlu naţional ar fi o premieră, după ce a ratat această oportunitate cu Rapid Bucureşti. În 2006, giuleştenii au mers cap la cap cu Steaua până în ultima etapă, dar au fost devansaţi de roş-albaştri.

Are o apărare de fier
În cele 22 de meciuri jucate până acum în campionatul elen, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a primit doar opt goluri. Săptămâna viitoare, PAOK va juca acasă, cu sau fără spectatori, în funcţie de decizia federaţiei, contra celor de la AEK Atena, principala rivală la titlu.

10 victorii consecutive în campionat
Xanthi – PAOK Salonic 0-3
PAOK Salonic – Panathinaikos 4-0
Platanias - PAOK Salonic 0-1
PAOK Salonic – Levadiakos 5-0
Kerkyra - PAOK Salonic 0-3
PAOK Salonic – Apollon Smirnis 3-0
Panaitolikos – PAOK Salonic 0-1
Giannina – PAOK Salonic 1-3
PAOK Salonic – Larisa 3-0
Larnia – PAOK Salonic 0-2
Clasament
1. PAOK Salonic 52 pct (22  jocuri)
2. AEK Atena 51 pct (23 jocuri)
3. Olympiakos Pireu 46 pct  (22 jocuri)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite