128 de copii se vor întrece la Dr. Oetker Junior Trophy 2014, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dr oetker tenis

Federaţia Română de Tenis organizează la Bucureşti Dr. Oetker Junior Trophy, o competiţie europeană de tenis pentru juniori până în 14 ani organizată în România. Turneul va avea loc în perioada 26 mai - 1 Iunie, iar toţi pasionaţii de tenis sunt aşteptaţi încă de pe 25 mai la festivitatea de deschidere, începând cu ora 18.00.

Aproximativ 128 de jucatori de tenis, 64 de fete şi 64 de băieţi din Europa, se vor întrece în meciuri de simplu şi dublu. Acestora li se vor alătura 20 de antrenori oficiali, fiind anunţate în total 26 de ţări participante.
Competiţia va avea loc la Centrul National de Tenis, în apropierea Stadionului National Arena, din Complexul Lia Manoliu. Aceast turneu este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociaţie regională a Federaţiei Internationale de Tenis.

Duminică, 25 mai, începând cu ora 18.00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, unde sunt asteptaţi la Centrul National de Tenis susţinători şi pasionaţi ai sportului alb. Vor veni la turneu vedete surpriză care vor acorda autografe şi vor vorbi publicului despre pasiunea lor pentru sport şi, în special, pentru tenis.

Luni, în data de 26 mai, se va organiza o conferinţă de presă la care sunt invitaţi toţi jurnaliştii care vor să fie alături de noi în cadrul celei mai mari competiţii europene de tenis pentru junior U14 din Romania. Dupa meciurile din tururi, sâmbătă şi duminică (31 mai, 1 iunie) vor avea loc semifinalele simplu, finalele dublu şi finalele simplu.

De asemenea, miercuri (28 mai) sportivii vor avea parte de o petrecere, ziua de joi fiind dedicată mascotei Paula Pudding, sponsorul oficial şi organizatorul evenimentului – Dr. Oetker – oferind pahare de Paula Pudding şi Pizza cu ocazia acestui eveniment.
„A devenit o tradiţie ca la sfârşitul primăverii în România să se desfasoare unul dintre cele mai importante turnee de tenis din Europa: Dr Oetker Junior Trophy.Cu aceasta ocazie, doresc să urez bun venit în România tuturor sportivilor, antrenorilor şi conducatorilor de delegaţii. Avem o generaţie de copii talentaţi, plini de ambitie, dornici să depăşească perforformanţele Simonei Halep sau Soranei Cîrstea şi sunt convins că o vor face. Urez succes tuturor şi sunt alături de sportivii români!“, a declarat George Cosac, Preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Ioan Cozma, preşedintele Dr. Oetker România, sponsorul oficial al turneului, are, de asemenea, un mesaj pentru fanii sportului alb: „De 10 ani susţinem performanţa în tenis a juniorilor prin implicarea noastră ca sponsor şi co-organizator în turnee de tenis de anvergură. Şi în 2014, ne îndreptăm sprijinul spre Dr.Oetker Junior Trophy, o adevarată rampă de lansare a viitorilor campioni. Cu fiecare ediţie, turneul câştigă în prestigiu, devenind o piatră de temelie în drumul micilor tenismeni către profesionism“.

Pe site-urile frt.ro şi juniortrophy.ro, cât şi în social media - pagina de Facebook Tennis Junior Stars -  se vor regăsi ştiri şi informaţii actualizate pe toată  durata desfăşurării competiţiei. Aşteptăm cu drag iubitorii tenisului să ni se alăture începând cu 25 mai, pentru cea mai mare competiţie de tenis pentru juniori până în 14 ani din Romania.
Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federaţia Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2014 sunt Ţiriac Auto, Erste Asset Management, Ministerul Tineretului şi Sportului, Mercedes-Benz şi, nu în ultimul rând, Kirschbaum. SCG-Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Tragere la sorţi Roland Garros: traseul Simonei Halep spre fazele superioare

Irina Begu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite