Zeci de români care au petrecut Revelionul în Serbia au făcut toxiinfecţie alimentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de români care şi-au făcut Revelionul în Serbia au făcut toxiinfecţie alimentară. FOTO: Arhiva „Adevărul"
Zeci de români care şi-au făcut Revelionul în Serbia au făcut toxiinfecţie alimentară. FOTO: Arhiva „Adevărul"

Zeci de români care au petrecut Revelionul într-o staţiune din Serbia au făcut toxiinfecţie alimentară. Aceştia afirmă că s-au simţit rău după ce au mâncat la hotelul unde erau cazaţi. Conducerea hotelului neagă însă că mâncarea ar fi fost de vină.

Toţi cei 26 de tineri sunt acum acasă, în Timişoara şi Oradea. Pentru că se simţeau rău, oamenii au hotărât să se întoarca acasă şi au scurtat vacanţa de schii cu o zi, deşi sejurul era plătit până în data de 3 ianuarie, potrivit digi24.

Unul dintre tinerii din Timişoara care ne-a semnalat situaţia spune că toxiinfecţia a fost cauzată de mâncarea de la hotelul la care au fost cazaţi şi că în acest sens nu există dubii pentru că nu au mâncat în alte restaurante.

Mai mult decât atât, timişoreanul spune că s-a întâlnit în hotel cu mai multe grupuri de români care acuzau aceleaşi probleme şi au fost şi situaţii în care copii au ajuns la urgenţe, în spitalul din Kopaonik, cu toxiinfecţie alimentară.

Grupul de tineri români a semnalat situaţia managerului hotelului, care le-a spus că mâncarea pregătită în restaurantul hotelului nu are nicio problemă, ba chiar s-a ajuns la discuţii mai aprinse pentru că nu şi-a asumat nicio răspundere.

Tinerii din Timişoara şi Oradea spun că au trimis o scrisoare Ministerului de Externe şi Ambasadei României în Serbia, în care anunţă situaţia şi prin care cer autorităţilor române să ia atitudine.

Tot în vacanţa de Revelion, cinci maşini care aparţineau unor români au fost furate şi alte trei sparte, în staţiunile sârbeşti Kopaonic şi Raşca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite