Zeci de oameni la coadă, la Institutul Cantacuzino, din Capitală, pentru a cumpăra noul supliment OROSTIM-HV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Institutul „Cantacuzino” a lasat pe piaţă, duminică, 30 noiembrie, primul lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV,Foto: Digi 24.
Institutul „Cantacuzino” a lasat pe piaţă, duminică, 30 noiembrie, primul lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV,Foto: Digi 24.

Coadă de zeci de persoane, miercuri dimineaţa, în faţa Institutului Cantacuzino din Capitală. Oamenii vor să achiziţioneze noul produs OROSTIM-HV, un supliment alimentar cu proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, ce determină creşterea rezistenţei organismului la infecţii respiratorii.

Unii oameni au stat şi aproximativ patru ore la coadă, dar doar 39 de persoane ar fi reuşit să cumpere suplimentul. Iar în jurul orei 10:00, stocul de antioxidant produs de Institutul Cantacunizo s-ar fi epuizat deja, potrivit Digi 24.

Institutul „Cantacuzino” a lansat pe piaţă, duminică, 30 noiembrie, primul lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV, iar astăzi era prima zi în care putea fi achiiţionat, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenţei nr. 103.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conţine o combinaţie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii. Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivităţi cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecţii respiratorii repetate şi persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite