Vreme frumoasă de Paşte

Meteorologii spun că vremea va fi predominant frumoasă de Paşte. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a ţării.

 „Temperaturile vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade Celsius, iar cele minime, între 0 şi 10 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, unde noaptea vor fi condiţii de brumă", arată meteorologul de serviciu. În noaptea de Înviere, vremea va fi în general bună, cu cerul senin. Vor fi ploi răzleţe doar în vestul ţării. În noaptea de sâmbătă spre duminică, temperaturile vor varia între 0 şi 1 grad Celsius în estul Transilvaniei şi până la 10 grade în regiunile vestice.

Prognoza arată că şi în Capitală vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 4 grade. Vremea rămâne neschimbată luni, în a doua zi de Paşte, când cerul va fi senin în aproape toată ţara. Vor fi ploi izolate în zonele montane în cursul după-amiezii. În cea mai mare parte a Europei, vremea va fi în general frumoasă şi numai izolat va ploua slab cu precădere în zona de munte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: