Vloggeriţa Bianca Adam a fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar. Reacţia martorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Youtube/Bianca Adam
foto Youtube/Bianca Adam

Bianca Adam (Tequila)  este unul din cei mai populari vloggeri români, cu peste 1,6 milioane de abonaţi pe YouTube. Tequila povesteşte pe canalul său de YouTube cum a fost victima unui dezvoltator imobiliar în plină stradă şi nimeni nu a vrut să o ajute, deşi era rănită. Tânăra a fost agresată în apropiere de casa sa.

Totul a pornit de la o bucată de marmură spartă, atunci când Bianca Adam a parcat maşina, în apropierea imobilului deţinut de agresor. Tânăra povesteşte cum au degenerat lucrurile după ce persoana care a contactat-o să îşi mute maşina a devenit violentă şi i-a smuls din mână telefonul cu care filma.

"A ieşit, direct, foarte pornit pe noi şi ne-a zis ceva în genul: Nu vezi că mi-aţi rupt marmura, aşa se parchează?....Mi se pare puţin imposibil să fi trecut eu cu maşina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu", a precizat Bianca Adam pe vlogul său.

Lucrurile au degenerat după ce individul care o chemase să îşi mute maşina s-a enervat că este filmat. Acesta i-a luat telefonul din mână şi chiar a aruncat cu el, lovindu-l în cap pe prietenul Biancăi. Dar coşmarul pentru vloggeriţă nu s-a terminat aici, acţiunea având loc şi sub ochii altor persoane care nu au reacţionat.

"Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii....şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui", a mai precizat vloggeriţa Tequila care a fost lovită cu fierul în coapsă şi în mână. 

Şi mai şocant pentru Bianca Adam a fost faptul că oamenii la care a apelat să o ajute nici nu au vrut să o bage în seamă. Nimeni nu i-a dat un telefon să sune la poliţie, ba chiar mai mult, i-au spus să iasă afară.

"Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în faţa poliţiei a fost din nou, încă o următoare traumă. M-a panicat reacţia lui şi a prietenilor lui care m-au ameninţat de faţă cu poliţia."

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite