Vizibilitate sub 100 de metri din cauza ceţii pe A1, A3 şi pe drumuri din sudul şi estul ţării

Vizibilitate sub 100 de metri din cauza ceţii pe A1, A3 şi pe drumuri din sudul şi estul ţării

Vizibilitate sub 100 de metri din cauza ceţii pe A1, A3 şi pe drumuri din sudul şi estul ţării/ Imagine de Arhivă

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă, luni dimineaţa, pe Autostrada A 1 Bucureşti–Piteşti, în special la intrarea în Capitală, Autostrada A 3 Bucureşti–Ploieşti, precum şi pe mai multe drumuri din estul şi sudul ţării, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, scrie Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, luni dimineaţa se circulă în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea sub 100 de metri pe foarte multe drumuri naţionale din judeţele aflate în sudul şi estul ţării, precum şi în zona Moldovei.

Totodată, ceaţa îngreunează traficul şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în special la intrarea în Capitală, şi pe toată lungimea Autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să utilizeze sistemele de iluminare şi dezaburire, să mărească distanţa dintre vehicule şi să nu efectueze depăşiri riscante, adoptând permanent o conduită preventivă în trafic.
citeste totul despre: