Viscol la Bâlea Lac şi pe Transalpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna a sosit deja în zonele montane. La Bâlea Lac, în Făgăraş, ninge mai multe ore, stratul de zăpadă ajungând la câţiva centimetri. Traficul rutier a fost restricţionat pe Transalpina tot din cauza ninsorilor.

La peste 2000 de metri altitudine, zăpada s-a aşezat într-un strat de câţiva centimetri, temperaturile fiindla limita îngheţului. Centrul Meteo a emis şi o informare de scădere a vizibilităţii sub 50 de metri

Traficul rutier a fost restricţionat pe Transalpina, din cauza zăpezii şi a viscolului, a anunţat CNADNR, conform News.ro.

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 67C -Transalpina - este restricţionată între staţiunea Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+000 – km 67+400). Restricţia este impusă autovehiculelor neechipate corespunzător pentru condiţii de iarnă.

În prezent, drumarii intervin în zonă cu două utilaje pentru menţinerea carosabilului în condiţii cât mai bune de circulaţie.

Potrivit meteorologilor, vântul va sufla cu aproape 70 km/h, viscolind zăpada. Drumarii intervin deja cu material antiderapant în zona Bâlea Lac.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite