Viorica Dăncilă cere demisia directorului şi purtătorului de cuvânt de la CNAS

Viorica Dăncilă cere demisia directorului şi purtătorului de cuvânt de la CNAS

CNAS Casa Naţională de Aigurări de Sănătate FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a cerut ministrului Sănătăţii Sorina Pintea demisia preşedintelui CNAS Răzvan Teohari Vulcănescu şi purtătorului de cuvânt al instituţiei Daniel Osmanovici în urma declaraţiilor făcute de cel din urmă în care a spus că "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem".

 "Am văzut declaraţiile. Ceea ce arată că nu are ce căuta în această funcţie. Solicit ministrului Sănătăţii demiterea purtătorului de cuvânt şi a directorului. Nu e normal să aibă astfel de cuvinte pentru cetăţeni. Am vorbit cu ministrul chiar înainte de a intra în sală", a declarat prim-ministrul Dăncilă într-o conferinţă de presă, joi, la Drobeta Turnu Severin, arată ziare.com. Purtătorul de cuvânt al CNAS a oferit, joi, o primă explicaţie în cazul afirmaţiei sale şocante de miercuri. 
  
 Osmanovici a susţinut, joi, într-o intervenţie telefonică la B1 TV, că declaraţia să a fost interpretată greşit. 
  
 "Dincolo de faptul că declaraţia a fost interpretată greşit, am explicat (de ce este picat sistemul informatic din sănătate-n.red.) cu riscul de a fi cinic. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: