Violatorii media

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai teribili violatori ai fetei din Vaslui sunt Cătălin Măruţă şi postul de televiziune ProTV. Realizatorul acestei emisiuni, etalon al jegului sub-uman, în goana sa nebuna după audienţa cu orice chip. a dezvăluit identitatea victimei violului, asigurându-se ca din acest moment şi pentru toată viaţa, această fată lovită crunt de soartă, să fie recunoscută ca „violata din Vaslui”.

De la felul în care au intrat în casă peste victime - mama şi fata - şi până la modul grosolan în care le-au manipulat, profitând de starea lor emoţională fragilă, întregul comportament al reprezentanţilor Protv este nu numai unul imoral, ci şi penal. 


Se pare, din declaraţiile ulterioare, că inclusiv acordul de care încearcă să se prevaleze acum „violatorii media“ a fost obţinut în modul cel mai josnic, prin simpla aruncare a acestuia în faţa victimelor şi impunerea semnării sub semnul unei simple formalităţi. În mod normal, semnarea trebuia să aibă loc în prezenţa unui avocat care trebuia să se asigure mai presus de orice îndoială că cele două femei au înţeles ce semnează.  

Chiar şi având acordul, un trust media profesionist nu ar fi procedat niciodată la dezvăluirea identităţii, pe de-o parte datorită moralei şi, pe de altă parte, deoarece în ţările civilizate un acord obţinut în acest mod nu are nicio valoare juridică.  
 
La fel de grav este şi faptul că acordul nu a fost solicitat înainte de intervenţia televizată. Chiar şi oamenii cu o condiţie modestă sau fără educaţie reacţionează mai precaut când ştiu de la început că li se solicită ceva în scris.  
 
Şi mai odios este cum reporterul ProTV Larisa Toma, pentru o bucată de pâine, a acceptat să distrugă definitiv viaţa unei alte femei, ca şi ea. Când însă aceasta îi spune mamei că 'arata mai bine cu faţa la telespectatori€™', reporteriţa se alătură celor şapte violatori care au siluit-o în modul cel mai teribil pe copila din Vaslui.  
 
Nici măcar sutele de mii de euro pe care postul de televiziune le va avea de plătit nu vor repara această faptă monstruoasă şi reda, chiar şi parţial, destinul acestei fete năpăstuite.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite