Vîntu către ziaristul care a aflat că Geoană a fost fotografiat la vila sa: "Păi, şi ce vrei, să-ţi spun eu ce să faci? Fă ce te îndeamnă conştiinţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Căutiş, în prezent jurnalist la revista Kamikaze, a declarat, la Antena 3, că atât Sorin Ovidiu Vîntu, cât şi Mircea Geoană au ştiut că au fost fotografiaţi la locuinţa lui Vântu, în seara de dinaintea confruntării finale pentru prezidenţiale.

Alexandru Căutiş a povestit cum, prin intermediul unei cunoştinţe, a aflat despre existenţa fotografiilor cu Geoană, imagini care fuseseră realizate de ziariştii de la cotidianul "Ziarul".

Atunci cînd i-a solicitat un punct de vedere lui Vîntu, în acel moment proprietarul revistei la care Căutiş lucra, acesta i-a replicat: „Păi, şi se vrei, să-ţi spun eu ce să faci? Fă ce te îndeamnă conştiinţa". Atunci cînd l-a întrebat dacă are ceva de declarat, Vîntu a răspuns: "Nu, n-am nimic de declarat. Voi declara după alegeri. Hai, te pup, ura şi la gară!"

Potrivit lui Căutiş, inexplicabilă este tăcerea lui Geoană şi mai ales declaraţiile potrivit cărora acele imagini ar fi fost opera serviciilor secrete, când toate părţile implicate ştiau că au fost realizate de un fotoreporter de la ziarul "Ziarul". În plus, a precizat Alexandru Căutiş, cu puţin timp înainte de a ajunge Geoană la Vîntu, la patronul trustului Realitatea-Caţavencu a fost în vizită unul din directorii Realitatea TV. Cei doi s-au şi intersectat în apropierea vilei, unul pleca, altul venea. La faţa locului era şi o maşină a Realităţii, în care se afla cineva cu o cameră de mănă, iar toată scena ar fi putut fi filmată.

Citeşte întreaga poveste aici!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite