VIDEO De ce trebuie să mergi la vot - clipul amuzant al unor tineri din Oradea

VIDEO De ce trebuie să mergi la vot - clipul amuzant al unor tineri din Oradea

Un videoclip amuzant care arată ce se poate întâmpla când îi laşi pe alţii să aleagă în locul tău, realizat cu scopul de a-i îndemna pe cetăţenii nehotărâţi să meargă pe 26 mai la vot, a fost realizat de un grup de tineri din Oradea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În fimuleţul postat pe pagina de Facebook a salonului Elite Barbers’ Gang din Oradea este surprinsă o scenă cu un tânăr care merge să se tundă, dar nu este hotărât cum, aşa că se lasă pe mâna frizerului. „Ce iese iese, oricum e totuna pentru mine“, crede clientul. 
 
Îşi schimbă, însă, părerea, în momentul în care vede că tunsoarea este un dezastru. 

„Vouă nu vă convine nimic, dacă nu aveţi responsabilitate şi nu vă asumaţi nimic, să nu mai aveţi pretenţii după-aia“, este apostrofarea pe care o primeşte de la frizer.
 
„Cred că trebuia să aleg eu până la urmă”, este concluzia tânărului rămas cu o freză nedorită, după ce s-a ridicat să plece. La uşă însă, frizerul îl opreşte şi îi cere să-i achite 200 de lei. Mesajul clipului este acela că este important să alegem pentru noi şi să exercităm dreptul la vot. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: