VIDEO Cât a strâns deputatul Adrian Mocanu, la nunta sa de peste 1.200 de persoane?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberta Doloiu şi Adrian Mocanu
Roberta Doloiu şi Adrian Mocanu

Cel mai tânăr membru al Camerei Deputaţilor, Adrian Mocanu, a strâns peste 80.000 de euro la nunta sa cu Roberta Doloiu, fiica unui prosper om de afaceri, potrivit declaraţiei sale de avere. Cifra nu pare a fi atât de mare dacă ne gândim la cele peste 1.200 de persoane care au participat la evenimentul din 11 iunie.

La doar 28 de ani, Adrian Mocanu este cel mai tânăr deputat, reprezentant al PSD. El s-a căsătorit recent cu Roberta Doloiu, fiica unui om de afaceri, petrecerea reunind peste 1.200 de nuntaşi. De altfel, presa locală a prezentat evenimentul ca "nunta anului la Buzău".

Printre invitaţi s-au numărat preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi primarul sectorului 5 al Bucureştiului, Marian Vanghelie, care a ajuns la eveniment cu elicopterul. Colegii săi social-democraţi au fost reprezentaţi de deputaţii Aura Vasile, Carmen Moldovan şi Marian Ghiveciu, în timp ce printre nuntaşii liberali s-au aflat europarlamentarul Norica Nicolai, senatorul Cristi Bîgiu şi deputatul Titi Holban.

Potrivit declaraţiei de avere, postată pe site-ul Camerei Deputaţilor, Mocanu a numărat la finalul petrecerii 33.400 de euro şi 205.000 de lei, echivalentul a aproape 49.000 de euro. Totalul este de 82.000 de euro.

Invitaţii, în schimb, susţin că darul de nuntă a pornit de la 1.000 de euro, ceea ce înseamnă că Adrian Mocanu ar fi numărat, la finalul nopţii, cel puţin jumătate de milion de euro.

Dacă împărţim, însă, cei 82.000 de euro menţionaţi în declaraţia de avere, fiecare nuntaş ar fi plătit aproximativ 70 de euro - dar în cinstea mirilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite