VIDEO Steve Jobs nu a murit, e în Taiwan şi face reclamă la ActionPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steve Jobs, fondatorul Apple
Steve Jobs, fondatorul Apple

O reclamă taiwaneză s-a folosit de imaginea lui Steve Jobs din ultimii ani pentru a-şi promova noua tabletă Action Pad care rulează sistemul de operare Android.

În reclamă, rolul lui Steve Jobs este jucat de actorul de comedie din Taiwan, Ah-Ken. În videoul postat de YouTube, actorul este îmbrăcat exact ca Steve Jobs în ultimele lui apariţii, cu o maleta neagră, pe gât, şi blugi de culoare deschisă. În plus, Ah-Ken este dotat cu aripi de înger şi un halo deasupra capului. Totuşi numele lui Steve Jobs nu este menţionată în reclamă, însă asemănarea şi aluzia nulasă loc de interpretări.

Actorul prezintă în 20 de secunde noua tabletă Action Pad, iar la final spune: "Mulţumesc lui Dumnezeu că mă pot juca cu alte tablete". Clipul a atras o mulţime de critici care spun că Steve Jobs este luat în râs. Ei vor chiar să boicoteze compania care creează noua tabletă.

"Steve Jobs promova întotdeauna lucruri care erau bune omenirii. Astfel că aceste imagini pot promova lucruri la fel de bune. Compania nu a încercat în niciun fel de a pângări moartea sau a râde de Steve Jobs", a spus purtătorul de cuvânt de la Action Electronics, producătorul tabletei Action Pad.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite