VIDEO Un filmuleţ cu un şofer din Capitală care a forţat periculos trecerea la nivel cu calea ferată a devenit viral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto captura video
Foto captura video

Un şofer din Capitală a ignorat semnalizarea de la trecerea la nivel cu calea ferată şi a forţat traversarea. Imaginile în care şoferul care trece ilegal printre barierele lăsate au fost surprinse de camerele de supraveghere şi filmuleţul a devenit rapid viral.

Duminică dimineaţa, un şofer din Capitală a forţat traversarea de la trecerea la nivel cu calea ferată, între staţiile Băneasa şi Pantelimon, în zona cartierului Andronache din sectorul 2.

În dreptul semnalelor luminoase, şoferul a mărit viteza maşinii şi a traversat trecerea la nivel cu calea ferată prin lovirea semicumpenei care se afla deja în poziţia orizontală. 

În zona, viteza maximă de circulaţie a trenurilor de călători este de 160 km/h şi şoferul a pus în pericol ceilalţi participanţi la trafic. 

Filmuleţul a fost postat pe pagina de Facebook CFR Infrastructură şi comentariile nu au întârziat să apară: „Pedeapsa cu închisoarea şi interzicerea pe viaţă a dreptului de a mai conduce pe drumurile publice” susţine un utilizator de pe Facebook.

„De ce pe o cale ferata de 160km/h încă există treceri la nivel?” se întreabă un alt internaut. „Nu cred ca a observat bariera. A evitat-o în ultimul moment. Dacă vroia să treacă voit, mergea direct pe contrasens” susţine un alt internaut. 

„În acest caz nu cred ca a vrut sa forţeze, cred că nu a văzut bariera coborâtă , probabil avea alte activităţi. Dacă forţa trecea printre bariere, nu lua în plin una dintre ele, avariindu-şi parbrizul şi scăpând maşina de sub control” e de părere o altă persoană. 

„Compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video” se precizează în mesajul CFR dat pe Facebook

Încă nu se ştie dacă şoferul nu a observat bariera sau a ales să o ignore şi să pună în pericol propria siguranţă şi viaţa celorlalţi participanţi la trafic. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite