VIDEO „Resistiré”, clip viral al medicilor de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva angajate de pe secţia Pneumologie 1 a Spitalului ”Victor Babeş” din Bucureşti au transmis un mesaj pentru ”super eroii” din linia întâi a luptei împotriva pandemiei, într-un clip video postat pe Facebook şi realizat pe melodia ”Voi rezista”. ”Bravo” şi ”Mulţumesc” transmit cadrele medicale.

„Personalul medical din linia întâi de la Spitalul Clinic " Dr. Victor Babes", într-unul dintre puţinele momente de respiro. Să le mulţumim pentru munca titanică şi minuţioasă din timpul turelor extenuante şi să-i aplaudăm! Au nevoie de susţinerea noastră necondiţionată!”, este textul ataşat clipului. Clipul, însoţit de cântecul ”Resistiré” (Vom rezista), a fost postat sâmbătă seară şi a adunat deja circa 8.000 de distribuiri pe Facebook.

VIDEO

Pe melodia spaniolă ”Voi rezista”, o asistentă dansează, iar colege de-ale ei afişează foi cu numele colegilor care luptă în linia întâi împotriva pandemiei şi cu mesajele ”Mulţumesc” şi ”Bravo”.

”Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babeş BUCURESTI, Secţia Pneumologie 1, linia 1!! Noi stăm la muncă pentru voi, voi staţi acasă pentru noi!!”, este mesajul care însoţeşte clipul video.

Vineri, 25 de cadre medicale de la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală erau infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajaţi ai unităţii care au fost deja testaţi. Aceştia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenţi şi restul asistente şi infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internaţi şi izolaţi în spital, în timp ce continuă testarea celorlalte cadre medicale.

În România au fost confirmate deja 3.613 cazuri de infectare cu coronavirus şi 146 de decese.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite