VIDEO PROMO„La masa Adevărului” Părintele Nicolae Bordaşiu: „Părintele Galeriu electriza lumea”

VIDEO PROMO„La masa Adevărului”  Părintele Nicolae Bordaşiu: „Părintele Galeriu electriza lumea”

Părintele Nicolae vorbeşte „La masa Adevărului" despre starea societăţii în care trăim

Viaţa sa poate fi tema unui roman - prigonit de horthyşti şi de comunişti, reabilitat prin eforturile Patriarhului Justinian şi slujind la altar împreună cu un mare trăitor al Ortodoxiei - Părintele Constantin Galeriu. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Get Adobe Flash player

Este vorba despre Părintele Nicolae Bordaşiu, unul dintre primii preoţi care au intrat în şcolile româneşti după evenimentele din decembrie 1989.

Părintele Nicolae vorbeşte „La masa Adevărului" despre starea societăţii în care trăim şi despre influenţa pe care o avea Părintele Galeriu asupra credincioşilor adunaţi în biserică. „Graiul lui era şi înălţător, şi odihnitor.

Când începea să vorbească, toată lumea era ca electrizată şi stătea câte un ceas în ascultarea cuvântului de propovăduire al Părintelui Galeriu.Nimeni nu se simţea obosit", îşi aminteşte Părintele Nicolae Bordaşiu despre cel alături de care a schimbat destinele multor români.

Forma video a dialogului „La masa Adevărului" cu Părintele Nicolae Bordaşiu o veţi putea accesa pe http://www.adevarul.ro/ şi pe http://adevarultv.net/, începând de joi seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de vineri, 28 octombrie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările