VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Ileana şi Romulus Vulpescu, scriitori : „În spaţiul public a dispărut ruşinea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruşinea este baza moralităţii, spune scriitoarea Ileana Vulpescu care, alături de soţul ei, Romulus Vulpescu, a acceptat să vorbească, „La masa Adevărului", despre societatea în care trăim. „Este o modă să te afişezi cu indecenţă dacă eşti bogat, într-o lume în care majoritatea este săracă", constată autoarea best-seller-ului „Arta conversaţiei".

image

La rândul său, Romulus Vulpescu ţine să amintească faptul că o anumită formă de mitocănie în manifestarea publică exista şi înainte. „Ca şi tatuajul, care este un fel de manelism al pielii. Şi în Antichitate se tatuau unii, deci obiceiurile proaste se perpetuează. Diferă proporţia, ce-i drept", spune cunoscutul scriitor. Romulus Vulpescu mai atrage atenţia asupra faptului că mass-media traversează o criză profundă. „Cel mai uşor de stârnit într-un om este mahalagismul", explică invitatul din această săptămână.
Despre toate acestea şi multe altele veţi putea afla vizionând dialogul dintre scriitorii Ileana şi Romulus Vulpescu şi jurnalistul George Rădulescu.
Forma video a proiectului „La masa Adevărului" o veţi putea accesa pe www.adevarultv.net şi pe www.adevarul.ro, începând de joi seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de vineri, 16 septembrie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite