VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Ducu Bertzi, interpret de muzică folk : „Tinerilor li se transmite o abureală permanentă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătui de tonalităţi false, românii reîncep să caute autenticul printre vocile publice. Şi la propriu, şi la figurat.

image

De aceea mergem şi noi mai departe pe acest drum, invitând „La masa Adevărului" personalităţi care chiar au ceva de spus. Cu peste 4.000 de spectacole de muzică şi versuri la activ, în cei peste 30 de ani de activitate, Ducu Bertzi se califică în această „ligă". El ne-a vorbit franc despre România de azi, dar şi despre cea de ieri, lămurind inclusiv chestiunea acuzaţiilor ce i-au fost aduse în privinţa unei aşa-zise colaborări cu Securitatea.

„Am vorbit cu mulţi tineri în ultimul an şi am constatat că sunt mult mai greu de amăgit. Faptul că-i interesează mai puţin ceea ce încearcă să li se servească - li se transmite o abureală permanentă, ca s-o spunem pe aia dreaptă - arată că sunt foarte conectaţi la lucrurile adevărate. Ei ştiu ce au de făcut cu viaţa lor", crede artistul.

Forma video a dialogului cu Ducu Bertzi o veţi putea accesa pe www.adevarultv.net şi pe www.adevarul.ro, începând de miercuri seară, iar

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite