VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 al Capitalei :„Avem oameni care n-au devenit ai oraşului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaţii pietonale generoase, parcuri în care să te poţi aşeza pe bănci fără a risca să-ţi deteriorezi hainele şi străzi sigure, fără haite de maidanezi agresivi - aşa arată, în linii mari, Capitala României... în reveriile bucureştenilor.

image

L-am invitat „La masa Adevărului" pe primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, pentru a încerca „să conciliem" visul cu realitatea. Ce s-a făcut şi ce se mai poate face pentru ca Bucureştii să-şi recapete şarmul de altădată? Pe ce se cheltuiesc banii municipalităţii şi ce ar vrea să se întâmple primarii de sectoare pentru a putea face mai bună viaţa cetăţenilor? Şi, nu în ultimul rând, de ce l-ar mai vota lumea pe primarul general Sorin Oprescu? Acestea sunt doar câteva dintre temele abordate cu edilul Sectorului 1, „un bucureştean get-beget", aşa cum se declară.
„Ne-am pierdut legătura cu ţara prin modul în care s-a făcut industrializarea, forţându-i pe oameni să plece de la sat şi să vină în oraşe. Sunt oameni care s-au rupt de la ei de acasă, de la ţară, dar care n-au devenit ai oraşului. De aceea nu avem sentimentul apartenenţei la o comunitate", spune Andrei Chiliman.
Forma video a dialogului „La masa Adevărului" cu primarul Sectorului 1 o veţi putea accesa pe www.adevarul.ro şi pe www.adevarultv.net, începând de vineri seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de sâmbătă, 22 octombrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite