VIDEO Un poliţist "potoleşte" cu pumnul o profesoară agresivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu recent despre violenţa în şcoală a arătat că într-un clasament, la nivel eropean, România se află pe un deloc onorant loc fruntaş. O astfel de statistică ar fi consemnat cu siguranţă şi comportamentul unei profesoare din comuna Sânpaul, judeţul Mureş, cu accese violente atât de limbaj, cât şi de comportament. Cu toate acestea, faptul că un poliţist i-a întors palma primită, cu toată forţa cu care natura l-a în

Povestea începe de la atitudinea afişată de un anumit cadru didactic care îşi închipuia că are dreptul să agreseze de la elevii pe care-i păstorea, până la părinţi şi colegi de catedră. La finalul săptămânii trecute, spune gura satului, o altă profesoară ar fi fost victima furiei profesoarei agresive. În disperare de cauză, directoarea unităţii şcolare a invitat poliţiştii comunali să mai calmeze spiritele.

La vederea cameramanului de la Antena 3 şi a forţelor de ordine, profesoara acuzată de comportament violent s-a supărat atât de tare încât nu s-a putut abţine să nu îi zboare, dintr-o mişcare, poliţistului ochelarii de pe nas.

Faptă nedemnă cu siguranţă şi condamnabilă atât de societate, cât şi de lege. Profesoarei i se va întocmi dosar penal, iar inspectoratul şcolar va da la rândul său un verdict în acest caz. În loc să îi pună cătuşele sau să o treacă la ultraj, "organul" a vrut să se răcorească pe loc şi i-a aplicat cu sete o palmă la fel de nedemnă.

Pe scurt, un poliţist şi o profesoar, teoretic modele de moralitate, s-au dovedit a fi în realitatea nişte bătăuşi de joasă speţă ce s-au luat la "trântă" în incina şcolii. Finalul acestei întâmplări îl puteţi urmări în filmul de mai jos.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite