VIDEO Nu numai românii se calcă în picioare la inaugurarea magazinelor. Vezi ce se întâmplă şi în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oameni care se calcă în picioare pentru a profita de reduceri, cozi uriaşe care se formează în faţa magazinelor, sau bătaie la propriu pe anumite produse sunt lucruri obişnuite pentru ţările vestice.

În România, neobişnuiţi cu genul acesta de manifestări, destul de cunoscute în alte ţări mult mai „civilizate", românii s-au grăbit să-şi judece conaţionalii drept „isterici" la deschidrea H&M care a avut loc ieri la Mall AFI Palace Cotorceni, unde aproximativ 2.000 de persoane au asteptat deschiderea magazinului.

Tot astfel s-a întâmplat şi la Bacău, Vaslui, Târgovişte şi Arad unde, anunţul unui supermarket pentru promoţie la ulei a adunat sute de români la coadă.

Vă invităm să urmăriţi câteva filmuleţe de la evenimente asemănătoare petrecute în lume.

Deschidere H&M România

Deschidere H&M în lume

Germania - Frankfurt



Italia - Milano

Franţa - Toulouse

Israel - Tel Aviv



Japonia - Tokyo

Black Friday o tradiţie în Statele Unite


Un alt exemplu este şi "Vinerea neagră", adică prima vineri după Ziua Recunoştinţei, care este deja o tradiţie în Statele Unite. Oamenii practic se calcă în picioare pentru a profita de marile reduceri. Sunt cunoscute deja cazurile celor care formează cozi uriaşe în faţa magazinelor sau îşi instalează aici corturile cu câteva zile înainte ca promoţiile să intre în vigoare.

Nu e de mirare însă dacă ne gândim că produsele scoase la vânzare, de la haine până la aparatură electronică şi electrocasnică, sunt cu până la 50% mai ieftine.

România - Iaşi - Deschidere Mr. Bricolage



România - Bacău - Promoţie la ulei

Black Friday








Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite