VIDEO Mitingul de la Guvern: Marcel Hoară a fost scuipat, înjurat şi huiduit de manifestanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitingul sindicatelor de miercuri nu a fost unul paşnic din toate punctele de vedere. Manifestanţii au încercat să-şi descarce sufletul pe cine au putut, astfel că protestatarii au luat la rost invitaţii televiziunilor care aveau transmisiuni în direct de la acest eveniment.

La Antena 3 a fost invitat Marcel Hoară, preşedintele Agenţiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale (ARDDZI) şi membru PDL, acesta fiind reprezentantul Executivului pentru a transmite mesajele celor din Guvern. Mulţimea adunată în jurul mini-studionului amenajat de acest post de televiziune l-a recunoscut pe parlamentar pe care l-au huiduit, înjurat şi ameninţat.

Mai citiţi şi:

Alexandru Athanasiu nu crede în negocieri: "Asistăm la o mimare penibilă a dialogului"

Zeci de mii de oameni au blocat Capitala

După ce s-a încheiat transmisia directă de la Antena 3, Marcel Hoară a avut nevoie de protecţia jandarmilor pentru a părăsi Piaţa Victoriei deoarece manifestanţii au fost la un pas de a-l linşa pe reprezentantul PDL.

Chiar dacă moderatorul Alessandra Stoicescu a încercat să le explice celor din jur că prezenţa lui Hoară a fost necesară pentru a se putea afla "toate punctele de vedere referitoare la acest miting", oamenii nu au înţeles acest lucru şi au aruncat cu orice au avut la îndemână spre Marcel Hoară.

"Hoară a ieşit cu greu de aici pentru că premierul Boc nu a avut curaj să vină aici să explice oamenilor ce măsuri va lua" a declarat omul de afaceri Elan Schwartzenberg, martor la incident.

Pentru a ieşi din Piaţa Victoriei, Marcel Hoară a avut nevoie de ajutorul jandarmilor. Cu toate acestea un grup de protestatari a aruncat cu pietre în direcţia democrat liberalului şi l-a stropit cu apă. Potrivit Mediafax, manifestanţii l-au înjurat şi l-au scuipat pe reprezentantul PDL. În urma incidentului ar fi avut de suferit şi câţiva dintre poliţiştii comunitari care îl însoţeau pe Hoară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite