VIDEO A început nebunia în magazinele din România. Rafturi golite, cozi uriaşe în supermarketuri de frica coronavirusului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine surprinsă într-un supermarket din Bucureşti marţi, 25 februarie
Imagine surprinsă într-un supermarket din Bucureşti marţi, 25 februarie

Românii au început să cumpere masiv alimente, speriaţi de o eventuală criză generată de o eventuală epidemie de coronavirus.

Mai multe imagini primite pe adresa redacţiei în cursul zilei de marţi, 25 februarie, arată că rafturile supermarketurilor şi hipermarketurilor din Bucureşti sunt aproape goale după ce sute de oameni intră să se aprovizioneze cu cantităţi uriaşe de alimente şi apă. 

Rafturi goale intr-un supermarket din Bucuresti - oamenii au cumparat conserve

Volumul de vânzări este neobişnuit de mare pentru o zi din mijlocul săptămânii, spun oficiali din industrie. Pe de altă parte, conversaţiile surprinse la rând arată că majoritatea cumpărătorilor se aprovizionează în perspectiva unei eventuale crize generate de o pontenţială epidemie de coronavirus.

Rafturi goale intr-un supermarket din Bucuresti

Până la ora redactării acestui articol, pe teritoriul României n-a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu virusul gripal apărut în China.

"Modelul" cumpărăturilor masive a fost importat din Italia, acolo unde mai multe oraşe au fost închise după confirmarea unor cazuri de îmbolnăvire.


 

rafturi goale
rafturi goale

O filmare făcută într-un magazin Metro arată o coadă uriaşă la cumpărături, în după-amiaza zilei de marţi, 25 februarie. Se cumpără în special ulei, zahăr, apă minerală sau plată

Rafturi goale intr-un supermarket din Bucuresti


   .

Rafturi goale intr-un supermarket din Bucuresti

Bucureştenii se pregătesc de coronavirus

   Citeşte şi:

VIDEO Bucureştenii se pregătesc de coronavirs

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite