VIDEO George Naghi, înmormântat cu ceas Rolex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călăraşiul a fost ieri în doliu. Tot oraşul a fost blocat pentru că mii de oameni au ţinut să-şi ia adio de la George Naghi (59 de ani), miliardarul care şi-a pierdut viaţa duminică, în timp ce se plimba cu şalupa pe braţul Borcea.

La sediile instituţiilor, drapelele au fost coborâte în bernă. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui George Naghi a fost purtat de o limuzină neagră. Familia a ţinut ca George Naghi să fie înhumat cu ceasul Rolex, în valoare de 10.000 de euro, şi cu inelul cu diamant, preferatul milionarului.


Au venit şi prietenii

Cortegiul funerar, însoţit de o fanfară, a plecat în jurul prânzului de la ferma pe care omul de afaceri o avea la câţiva kilometri de Călăraşi şi a străbătut tot oraşul. Muncitorii de la Aldis, care au purtat tricouri cu mesajul „Nu te vom uita niciodată!". Nu doar cei care l-au cunoscut îndeaproape au vrut să-i aducă un ultim omagiu, ci şi mulţi oameni de rând.

La căpătâiul său au stat fiica vitregă, Gina, dar şi nepotul omului de afaceri (băiatul surorii sale), Irinel Stoica, împreună cu soţia şi cu sora lui. Soţia lui, Alina, nu a putut ajunge la înmormântare, în prezent fiind internată la Clinica AKH, din Viena, după ce a fost rănită în acelaşi accident în care şi-a pierdut viaţa şi George Naghi. A participat însă fosta sa soţie, Cornelia, care s-a ocupat îndeaproape de înmormântare. Au fost prezente notabilităţile judeţului - primarul Nicolae Dragu, prefectul Emil Muşat, avocatul Doru Ioan Tărăcilă şi soţia lui, Aurica. Actorul Ion Dichiseanu a venit însoţit de fosta soţie, Simona. „Este nedrept că George s-a stins din viaţă la doar 59 de ani.

Pentru mine, nu a murit. Spiritul său este tot printre noi", a spus el. Printre cei care au trimis coroane mortuare se numără şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi deputatul Oana Niculescu Mizil.

Cea mai îndurerată a fost fiica sa adoptivă. A plâns toată ziua, iar la cimitir cu greu şi-a putut lua adio de la tatăl său. „Unde pleci, Dadi, de laşi toate astea?", a spus ea copleşită. În schimb, fiul său, Tudor, nu a vărsat nicio lacrimă. Deşi ieri la Călăraşi a fost o zi însorită, când sicriul a fost coborât în mormânt, a început să plouă torenţial. 

image
image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite