VIDEO Cea mai grasă mamă din lume vrea să slăbească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donna Simpson
Donna Simpson

Deşi câştiga aproximativ 100.000 de dolari lunar cu formele sale, cea mai grasă mamă din lume s-a hotărât să slăbească.

După ce s-a mutat în oraşul natal cu cei doi copii şi s-a despărţit de logodnicul ei, cea mai grasă mamă din lume care are nu mai puţin de 275 de kilograme , s-a hotărât să slăbească.

Donna Simpson, în vârstă de 44 de ani, avea şi un site video pe care fanii intrau s-o vadă mâncând câte 15.000 de calorii zilnic. Totuşi, ea a hotărât acum să renunţe la cei 99.000 de dolari pe an, câştigaţi cu ajutorul site-ului, şi să-şi deschidă un blog pe care va povesti cum reuşeşte să slăbească.

"Recent m-am despărţit de logodnicul meu alături de care eram de cinci ani şi m-am mutat împreună cu cei doi copii ai mei în oraşul natal. Acum că am responsabilitatea de a avea grijă de copiii mei, trebuie să-mi schimb drastic stilul de viaţă. Este aproape imposibil să supravieţuieşti singur ca persoană obeză, pentru că sunt o grămadă de lucruri pe care nu le poţi face de unul singur. Trebuie să fac ceva pentru mine şi copii, aşa că voi încerca să slăbesc", a declarat Donna.

Femeia îşi ia adio de la mesele copioase de genul celor pe care le-a avut de Crăciun: 15 kilograme de cartofi, cinci pâini, patru halbe de sosuri, patru kilograme de şuncă şi două de legume.

VIDEO

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite